star wars - una de postres

Taller Star Wars

Aquest dissabte no va ser un qualsevol… ens vam traslladar a una galàxia molt molt llunyana…

El passat dissabte dia 8 d’abril, la força es va apoderar de l’Estudi Reus, i 5 joves Jedi van venir a forjar la seva espasa làser!

 

Petits i grans van passar un matí per recordar: experimentant, tastant (alguns més que altres ;P), aprenent, … i el més important… PASSANT-S’HO BÉ EN FAMILIA!

 

A més a més, vam recuperar una d’aquelles receptes clàssiques i tradicionals de la nostra gastronomia catalana com és el braç de gitano. Ara bé, tot evoluciona i es modernitza… inclús la rebosteria més clàssica! Heus aquí els orígens de la creació d’aquesta espasa làser d’última generació! 😉

 

.

1 comment for “Taller Star Wars

  1. Míriam
    24/04/2017

    Només fa falta veure la cara d’alegria del Roc!! S’ho va passar d’allò més bé.
    Recomanable al 100%. Repetirem!!

Post a comment

Taller Star Wars

Este sábado no fue uno cualquiera … nos trasladamos a una galaxia muy muy lejana …

El pasado sábado día 8 de abril, la fuerza se apoderó de  l’Estudi Reus, y 5 jóvenes Jedi vinieron a forjar su espada láser!

Pequeños y grandes pasaron una mañana para recordar: experimentando, probando (algunos más que otros; P), aprendiendo, … y lo más importante … Disfrutar EN FAMILIA!

Además, recuperamos una de esas recetas clásicas y tradicionales de nuestra gastronomía catalana como es el brazo de gitano. Ahora bien, todo evoluciona y se moderniza … incluso la repostería más clásica! He aquí los orígenes de la creación de esta espada láser de última generación! 😉

 

.

Post a comment