Taller Emojiletes

Una bona manera de treballar les emocions, amb uns elements tant coneguts per tots com els emoticons.

El passat dissabte, en el taller familiar d’emojiletes, vam tenir uns rebosters d’allò més entregats, acompanyats com no dels seus pares i amb l’objectiu de passar tots plegat una bona estona!

 

El primer pas, era com sempre la presentació de l’activitat, descripció dels materials a emprar i de procediment a seguir.  Dit això els vaig presentar els models de emojis que havia escollit per fer, per tal que en triessin 4 cadascú.

 

Una vegada triats els 4 models d’emojis  amb l’èxit rotund de la caca, com no! jejeje, vam utilitzar diferents tècniques d’elaboració de galetes: amb glassa i amb fondant.

 

Mànigues pastisseres, corrons especials, noves texteures, … moltes novetats en sentit ampli, que la Marta i l’Àlex van compartir i experimentar sense dificultats amb Una de Postres.

 

Tot i les plantilles i els models de què disposàvem, la canalla sempre ens posa reptes, i per un descuit en la glassa, la Marta ens va fer improvitzar i una cara somrient la vam convertir en un petit vampir. Què us sembla la nova creació? l’enviem a patentar? jijiji

 

Moltes rialles, estones divertides i sobretot aprenent en familia! Gràcies i FINS LA PROPERA!!!

 

emojiletes-unade postres
emojiletes - una de postres
taller de cuina familiar - una de postres

Post a comment

Taller Emojiletas

Una buena manera de trabajar las emociones, con unos elementos tan conocidos por todos como los emoticonos.

El pasado sábado, en el taller familiar de emojiletas, tuvimos unos reposteros de lo más entregados, acompañados como no de sus padres y con el objetivo de pasar todos juntos un buen rato!

El primer paso, era como siempre la presentación de la actividad, descripción de los materiales a emplear y de procedimiento a seguir. Dicho esto les presenté los modelos de Emoji que había escogido para hacer, para que en eligieran 4 cada uno.

Una vez elegidos los 4 modelos de Emoji (con el éxito rotundo de la caca, como no!) jejeje, utilizamos diferentes técnicas de elaboración de galletas: con glasa y con fondant.

Mangas pasteleras, rodillos especiales, nuevas texturas, … muchas novedades en sentido amplio, que Marta y Álex compartieron y experimentaron sin dificultades con Una de Postres.

A pesar de las plantillas y los modelos de que disponíamos, los niños siempre nos pone retos, y por un descuido en la glasa, Marta nos hizo improvisar y una cara sonriente la convertimos en un pequeño vampiro. Qué os parece la nueva creación? lo enviamos a patentar? jijiji

Muchas risas, ratos divertidos y sobre todo aprendiendo en familia! Gracias y HASTA LA PRÓXIMA !!!

emojiletes-unade postres
emojiletes - una de postres
taller de cuina familiar - una de postres

Post a comment