albamolas-2-450x550

Alba Molas

cupcake

L’ànima del projecte global d’Una de Postres, és l’Alba Molas, professional de la pastisseria, la cuina i la docència que, amb el seu plantejament de la de formació culinària, va veure el seu projecte recompensat amb dos guardons: Primer premi en els Premis Reus Empresa 2016, promoguts per Redessa i l’Ajuntament de Reus, i Accèssit en els Premis Tarragona Impulsa 2016, promoguts per l’Ajuntament de Tarragona.

Amb tot, Una de Postres disposa d’un equip formatiu de monitors/es amb coneixements culinaris i gastronòmics, per tal de cobrir l’èxit de la nostra activitat a les escoles, amb l’activitat de cuina. Un equip humà dinàmic i amb bones qualitats en la gestió de grups infantils, doncs en múltiples ocasions es recorrerà a dinàmiques i estratègies grupals per tal d’afavorir l’assoliment de nous conceptes.

0
Festejos d'aniversari
0
Pastissos
0
Tallers Dictats
0
Clients Satisfets

UNA DE POSTRES

la nostra proposta de formació lúdico-culinària
cupcake

1. Més de 800 hores de formació

Actualment, amb més de 800 hores de formació tècnica en pastisseria i rebosteria, i incomptables hores d’investigació i proves autodidactes a la cuina, podem dir que disposem d’un ampli catàleg de serveis que té com a finalitat satisfer les necessitats de tot tipus de públic.

2. Transmetre la passió per la cuina

El nostre objectiu és transmetre la passió per la cuina a grans i petits: als primers, donant-los tècniques i trucs per fer-los més fàcil la cuina del dia a dia; i als segons, fent-los descobrir tot un món més enllà d’una recepta.

3. Educació gastronòmica

Perquè creiem en l’”educació gastronòmica” i volem que la nova generació  disposi de tota la informació possible ja des de ben petits: bons hàbits alimentaris, consciència dels productes de temporada, menjar saludable, … més elaborar i menys comprar elaborats. Tot això cobra sentit quan impartim la nostra extraescolar de cuina.

4. Viu l’experiència! Tasta Una de Postres!

I tot això ho transmitim de forma molt pràctica, molt manipulativa, propera, sense secrets, donant-te tots els tips que estan al nostre abast, perquè els coneixements compartits són més enriquidors, l’intercanvi d’informació i experiències són el què farà que recordis la teva estada als nostres tallers, per què volem que per tu sigui una experiència, no un taller de cuina més.

Viu l’experiència! Tasta Una de Postres!