talleres cocina Reus

Proper taller Unicorn Cake!

Arriba a Una de Postres el tema de moda entre adolescents i preadolescents… ELS UNICORNIS!!!!

 

Si, és una edad digue’m-li difícil i encara ho és més el moment de voler-les sorprendre amb un pastís o una festa temàtica i creuar els dits perquè no et deixin anar un “Mama, que no tinc cinc anys!”…

 

Doncs us proposo donar-vos un cop de mà amb una aposta segura, un pastís testat amb èxit en nenes de 10, 11, 12 anys… amb un èxit rotund! Sí, els pastissos d’unicorni són fantàstics i espectaculars! amb la possibilitat de jugar amb els seus colors preferits o els temàtics de la festa (tot i que el rosa és un dels colors estrella!).

 

Si no t’atreveixes a fer-ho sola, vols anar sobre segur aquell dia amb les tècniques de màniga ben apreses, fer les cremes ideals per treballar-ho, i sobretot un sabor que vagi a nivell de l’exterior del pastís, el proper dissabte dia 24 de febrer tens una cita amb mi en el taller que he dissenyat per l’ocasió.

tarta unicornio
tarta unicornio
tarta unicornio

Aquí us deixo la informació de l’on i el quan, i recordeu que són places limitades! si tens curiositat per saber com fer aquest pastís tant de moda, no t’ho pensis més i inscriu-te!

 

LA CITA: Dissabte 24 de febrer de 2018, de 10 a 13h, a Estudi en Blau (C. Galanes, 33, 1º1ª, Reus)

PREU: 45€ (IVA INCLÒS)

Si vols més informació sobre aquest taller, vés a la seva fitxa en el catàleg de tallers!

[ult_buttons btn_title=”INSCRIU-TE!” btn_link=”url:mailto%3Ainfo%40unadepostres.com||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_bg_color=”#ed9cdf” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]

Post a comment

Próximo taller Unicorn Cake!

Llega a Una de Postres el tema de moda entre adolescentes y preadolescentes … los unicornios !!!

 

Sí, es una edad digámosle difícil y aún lo es más el momento de quererlas sorprender con un pastel o una fiesta temática y cruzar los dedos para que no te suelten un “Mama, que no tengo cinco años!” …

Pues os propongo echaros una mano con una apuesta segura, un pastel testado con éxito en niñas de 10, 11, 12 años … con un éxito rotundo! Sí, los pasteles de unicornio son fantásticos y espectaculares! con la posibilidad de jugar con sus colores preferidos o los temáticos de la fiesta (aunque el rosa es uno de los colores estrella!).

Si no te atreves a hacerlo sola, quieres ir sobre seguro ese día con las técnicas de manga bien aprendidas, hacer las cremas ideales para trabajarlo, y sobre todo un sabor que vaya a nivel del exterior del pastel, el próximo sábado día 24 de febrero tienes una cita conmigo en el taller que he diseñado para la ocasión.

tarta unicornio
tarta unicornio
tarta unicornio

Aquí os dejo la información del dónde y el cuándo, y recordad que son plazas limitadas! si tienes curiosidad por saber cómo hacer este pastel tan de moda, no lo pienses más e inscríbete!

LA CITA: Sábado 24 de febrero de 2018, de 10 a 13h, en Estudio en Azul (C. Galanes, 33, 1º1ª, Reus)

PRECIO: 45 € (IVA incluido)

Si quieres más información sobre este taller, ve a su ficha en el catálogo de talleres!

[ult_buttons btn_title=”INSCRIU-TE!” btn_link=”url:mailto%3Ainfo%40unadepostres.com||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_bg_color=”#ed9cdf” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]

Post a comment