tallers cuina Reus

Divendres de carmanyola

Tant si ets un principiant entre fogons o bé un avorrit dels mateixos menús per la teva carmanyola… aquest curs és per a tu!

Us presentem una nova iniciativa per a cuiners principiants i/o cuiners buscant inspiració per les seves carmanyoles (o les d’algú de casa)!

 

Serien sessions independents tots els divendres de 19:30 a 21h, l’hora ideal per endur-nos la ració de sopar cap a casa, o ja tenir la carmanyola plena per l’endemà.

 

En les sessions farem un o dos plats, depenent de lo contundents que siguin, enfocats a què es puguin deixar preparats d’un dia per l’altre, recalentar en un microones sense problemes de convertir-se en una sabata, congelar-los en racions i tenir un “fons de congelador”, o simplement que es puguin menjar en fred.

Canelons, patates farcides, llenties, fabes a la catalana, empanada gallega,  mandonguilles,… seran alguns dels plats que prepararem per omplir les carmanyoles que, per raons mediambientals, us demanarem que les porteu de casa, que ja ens encarregarem nosaltres d’omplir-les!

taller cuina Reus
tallers cuina Reus
taller cuina Reus

Els grups cal que siguin d’un mínim de 5 persones a cada sessió, i l’aforament és per màxim 15 persones… a veure si posem llistes d’espera!!

 

I ara ve el millor… el preu… només són 20€/sessió! Però encara poden ser menys!

 

Si t’inscrius per tot el mes, tindràs un descompte del 5% i l’obsequi d’un delantal Una de Postres, perquè pensis en nosaltres mentre cuines! 😉

Així que fes-te un forat a l’agenda que arrenquem al febrer!  Us esperem!!!

Post a comment

Viernes de fiambrera

Tanto si eres un principiante entre fogones o un aburrido de los mismos menús para tu fiambrera … este curso es para ti!

Os presentamos una nueva iniciativa para cocineros principiantes y / o cocineros buscando inspiración para sus fiambreras (o las de alguien de casa)!

Serían sesiones independientes todos los viernes de 19:30 a 21h, la hora ideal para llevarnos la ración de cenar a casa, o ya tener la fiambrera llena para el día siguiente.

En las sesiones haremos uno o dos platos, dependiendo de lo contundentes que sean, enfocados a que se puedan dejar preparados de un día para otro, recalentar en un horno microondas sin problemas de convertirse en un zapato, congelarlos en raciones y tener un “fondo de congelador”, o simplemente que se puedan comer en frío.

Canelones, patatas rellenas, lentejas, habas a la catalana, empanada gallega, albóndigas, … serán algunos de los platos que preparamos para llenar las fiambreras que, por razones medioambientales, se le solicitará que las lleve de casa, que ya nos encargaremos nosotros de ‘llenarlas!

taller cuina Reus
tallers cuina Reus
taller cuina Reus

Los grupos deben ser de un mínimo de 5 personas en cada sesión, y el aforo es para máximo 15 personas … a ver si ponemos listas de espera !!

Y ahora viene lo mejor … el precio … sólo son 20 € / sesión! Pero aún pueden ser menos!

Si te inscribes para todo el mes, tendrás un descuento del 5% y el obsequio de un delantal Una de Postres, para que pienses en nosotros mientras cocinas! 😉

Así que hazte un hueco en la agenda que arrancamos en febrero! Os esperamos !!!

Post a comment