masterxef verano

Comença l’estiu amb Masterxef!

Comença el compte enrere perquè les aules baixin persianes…

COMENCEN LES VACANCES D’ESTIU!

Vols començar-les de la millor manera?

 

Torna la SEGONA EDICIÓ DEL CASAL MASTERXEF a

L’Estudi, centre de formació!

 

Tant si te’l vas perdre en la primera edició com si et vas quedar amb ganes de més i vols repetir, t’animem a que vinguis a experimentar la nostra proposta versàtil i plural!

 

Un cop més les aules de l’Estudi es transformen en cuines per uns dies, i els alumnes en minixefs! En aquest casal de 4 dies, seguirem amb la metodologia emprada anteriorment, amb l’elaboració de 3 receptes diàries: esmorçar, dinar i postres! Així que ja us podeu estalviar de posar-los res per menjar a mig matí, perquè es menjaran allò que preparin.

 

Receptes diferents, originals i nutritives! 

 

Seguirem amb la nostra filosofia d’introducció dels conceptes de producte de temporada, cuina saludable, però també donant-nos el caprici d’amenitzar alguns plats amb una mica de xocolata! Tot això ambientat en activitat dinàmica i divertida, en el què els jocs, reptes i proves envoltaran la gastronomia.

 

Tot això sense perdre de vista que ESTEM DE FESTA MAJOR! i els personatges del Seguici sembla que es volen colar entre els nostres plats… encuriosit per saber de quina manera els farem partíceps? Doncs només hi ha una manera de descobrir-ho…. RESERVA JA LA TEVA PLAÇA I GAUDEIX DELS DESCOMPTES DE LA RESERVA ANTICIPADA!

taller infantil cocina

Dates: del 25 al 28 de juny de 2018, ambdós inclosos

 

Horari: 9-13h

 

Edat dels participants: infants de 6 a 12 anys

 

Material necessari: delantal i dues carmanyoles (una per portar el dinar i l’altre pel postre)

 

Preu i inscripcionshttps://lestudireus.com/masterxef-casal-gastronomic/

 

I si teniu qualsevol dubte o voleu aclarir algun tipus d’informació, l’Ester de l’Estudi us solventarà els aspectes administratius, i  l’Alba d’Una de Postres, els dubtes més tècnics del contingut del casal.

 

COMENÇA L’ESTIU DE LA MILLOR MANERA!

Publica un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *